Léon Anink

Ik ben Leon Anink, 37 jaar, brandweerofficier van beroep en ik woon samen met mijn vriend en onze hond in Fascinatio. Ik ben opgegroeid als kind van een schipper, maar mijn moeder woonde met mij en mijn zussen aan “de wal”. Het was geen vetpot thuis, maar ik ben niets te kort gekomen. Voor mij is de enige liberale volkspartij de VVD en daar voel ik me thuis. Ik sta voor een doelmatige en efficiënte overheid die verbindt door voorzieningen in stand te houden, waardoor ons leven als gemeenschap een stuk beter wordt dan wanneer we het alleen moeten doen. Maar meer ook niet! Lage lasten, verantwoorde uitgaven die het algemeen nut dienen en niet als cadeautjes voor doelgroepen of stemvriendjes.

Ik zet me in voor structurele verbetering van de veiligheid in Capelle. Er is sprake van veel inbraak, bedreiging en beroving en er wordt regelmatig geschoten. Dit hoort niet bij Capelle, dit is niet normaal!

Een duurzame woning vinden in Capelle is nagenoeg niet te doen. Bestaande woningen moeten naar energielabel A, daar kan de gemeente bij helpen, maar niet door een belastingverhoging!

Het verkeer in en rond Capelle loopt steeds meer vast, dit beïnvloedt het vestigingsklimaat voor ondernemers of de keuze om hier te blijven wonen. Infrastructuur is een verantwoordelijkheid van de overheid, dit kan beter en daarvoor is inspanning nodig!

Ga stemmen. Dit recht heeft waarde als u er gebruik van maakt